WP 20160930 010Nastavljajući započetu suradnju općine Koprivnički Bregi, dječje grupe KUD-a Rudar iz Glogovca i dječje folklorne grupe iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce iz Koprivnice, danas je u Podravskom suncu održana kreativna igraonica. Ovom aktivnošću djeca su se uključila u obilježavanje 10. Tjedna cjeloživotnog učenja. Kako je moto ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja „Provježbajmo mozak“, ove dvije dječje grupe rado su se odazvale na ovu aktivnost.

Sva djeca oduševljeno su se uključila u radionicu i igraonicu s mozgalicama za djecu te time potaknuli vježbanje moždanih vijugica i pamćenja.
Djeca iz dvije različite sredine i sa različitim mogućnostima, uz svoje nastavnice i voditeljice, uživala su u Podravskom suncu u učenju novih brojalica i raznih kreativnih igrica. Upoznali su i svirali na starim zaboravljenim dječjim tradicijskim glazbalima, igrali se sa starim tradicijskim igračkama, te gradili kule od ”kocena”.
Na kraju ove vrlo zanimljive radionice, na sveopće oduševljenje, djeci su uručeni prigodni pokloni iz Kompanije sa srcem. Tim iz Lino kategorije nagradio ih je proizvodima iz svog asortimana.

Scroll to Top
Skip to content