slika 20I ove smo godine sa radošću dana 25.04.2015.g. organizirali našu već sad 13. Večer folklora. Zaboravili smo na sve brige, i u prepunom Društvenom domu u Glogovcu otvorili naša srca i duša kako bi primili veselje i dobrotu koja su nam naši sudionici mogli pružiti oživljavanjem kulturnog bogatstva.

Narodne običaje, pjesme, plesove kao i narodne nošnje ove su nam godine prezentirali članovi Kulturnog društva CELJSKA FOLKLORNA SKUPINA, Kulturno umjetničkog društva ULJANIK PULA, Kulturno umjetničkog društva TOMISLAV SV. IVAN ŽABNO, Kulturno umjetničkog društva SALINOVEC, Kulturno umjetničkog društva CRKVARI, kao i domaćina velike i male skupine Kulturno umjetničkog društva RUDAR GLOGOVAC.
Na oduševljenje naših sudionika i gostiju u mimohodu i ove su nas godine članice Udruge žena Glogovac dočekale sa bogatim stolom domaćih proizvoda, a obitelj Buhinjak iz Glogovca nam je bila na raspolaganju za vožnju po selu u kolima sa konjskom zapregom.
Nakon bogatog kulturno-umjetničkog programa naše sudionike nagradili smo zajedničkom večerom koju su nam pripremile naše vrijedne članice, nakon čega se moglo opet nastaviti druženje uz pjesmu i ples.

Scroll to Top
Skip to content