U subotu 27.03.2021., povodom Uskrsa, Udruga žena Bregi provela je humanitarno darivanje kolačima stradalih u potresu na području Siska. Cilj nam je bio razveseliti stanovnike Siska koji su nažalost ostali bez krova nad glavom u razornom potresu te su privremeno smješteni u kontejnerska naselja.

Ljudi su bili ugodno iznenađeni i zahvaljivali nam, a posebno nam je ostala jedna gospođa u sjećanju rekavši: „Najviše nam znači saznanje da netko još misli na nas i da s nama porazgovara.“ U obilasku nam je vodič bila gđa. Jadranka Dragičević s kćerkom Katarinom koje su također stradale u potresu i trenutno spavaju u kamp kućici pokraj svoje oštećene kuće. Hvala im od srca što su odvojile svoje vrijeme i pomogle nam u podjeli kolača.
Veliko hvala svim članicama Udruge žena Bregi koje su odvojile svoje vrijeme i spremile 35 vrsta kolača, ali nisu samo one zaslužne već i naše drage mještanke koje su nam se priključile – Zdenka Belko, Željka Blažeković, Radojka Nemec, Natalija Polak, Sara Milojević i Brankica Srbiš. Također hvala DVD-u Koprivnički Bregi što su nam ustupili kombi kojim smo same dostavile kolače u Sisak.
Za kraj želimo svim stanovnicima kontejnerskih naselja u Sisku i svim ostalima sretan Uskrs uz želju da im se čim prije obnove njihove kuće i stanovi!
„Ponekad je najbolji način da se razveselite, razveseliti nekog drugog.“ 

Tajnica udruge Snježana Kuhar

Scroll to Top
Skip to content