1UPK “Vlado Dolenec” aktivan je i sudjeluje na mnogim susretima ne samo u Koprivničkim Bregima. 

Sudjelovali smo za Dan planeta zemlje u Bakovčicama, na susretu s Vukovarcima, pjesnicima, sudjelujemo na izložbama slika i uvijek pjesmom predstavljamo Podravinu i njene ljepote i bogatstvo.

Dragi su susreti s gostima iz Crne Gore koje organizira gosp. Radovan Knežević u Bakovčicama s Biskupom kotorskim. Pjevački zbor pjevao je i u gradskoj vijećnici 04.06.2016. prigodom izložbe slikara iz Crne Gore i susreta s gradonačelnicom grada Nikšića.

Svaki susret i nastup za nas je velika čast, jer upoznajemo mnoge ljude koji šire kulturu i prijateljstvo.

11.06.2016. zbor je sudjelovao i na Županijskoj smotri pjevačkih zborova (revijalno) u Križevcima i prema ocjeni žirija dobili smo pohvale. Za nastupe zbora i kvalitetu zaslužna je voditeljica Milica Podunajec, ali i sve članice svojim zalaganjem i upornošću.
Slijede nam nastupi na Picokijadi u Đurđevcu 26.06. u povorci „Od leta do leta“ i nastup pjevačkog zbora u Koprivnici na Podravskim motivima u subotu 2.07.2016. na gradskom paviljonu.
Obaveze su velike, ali pjesmom prenosimo ljubav i prijateljstvo na ljude dobre volje i one koji znaju cijeniti i tuđi rad.

Milka Stanešić, dopredsjednica UPK “V. Dolenec“

Scroll to Top
Skip to content