IMG 7004Udruga žena Glogovac održala je 12. rujna, svoju, već tradicionalnu manifestaciju pod nazivom „Berba grožđa u Glogovcu“. 

Manifestacija je to, koja svake godine okupi velik broj Udruga žena iz okolnih sela, a zabava i veselje potraju do ranih jutarnjih sati. I ove su godine ispred doma u Glogovcu posađeni trsovi sa grožđem te je uprizorena berba grožđa u vinogradu, a svi zainteresirani su odmah mogli isprobati mošt koji je nastao preradom grožđa.

Predsjednica Udruge žena Glogovac pozdravila je sve uzvanike i goste koji su se u velikom broju odazvali na ovogodišnju manifestaciju, a prisutnima su se prigodnim riječima obratili i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća grada Koprivnice Ernest Forjan, načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, zamjenica gradonačelnice grada Koprivnice Melita Samoborec, ispred Koprivničko-križevačke županije Vesna Peršić Kovač te ministrica Anka Mrak Taritaš.
U kulturno-umjetničkom programu nastupili su članovi KUD-a Kalnik, koji su se predstavili sa dvije koreografije i igrokazom Prnjavi škaf.

Scroll to Top Skip to content