Dana 24. ožujka 2018. godine održan je svečani prijem kod župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena za sve sudionke manifestacije Vuzmena košarica na kojem su uručena priznanaja i nagrade za najbolje košare u kategoriji škole i vrtići.

Dječji vrtić ˝Potočić˝, Koprivnički Bregi je sudjelovao sa natjecateljskom košarom u suradnji sa još dvije podružnice Vrapčić dječjeg vrtića Drnje, dječjim vrtićem ˝Potočnica˝ Sigetec i ˝Leptirić˝ Hlebine. Djeca su odrecitirala prigodnu recitaciju i razveselila prisutne uzvanike.

Među mnogobrojnim radovima tradicionalno su odabrani i oni najbolji. Dječji vrtić “Pčelice” Molve nagrađen je u kategoriji vrtićaraca, a Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina” Đelekovec u kategoriji osnovnih škola.
Za prva tri mjesta županijska Turistička zajednica i ove je godine osigurala vrijedne nagrade. U konkurenciji predškolaca treće mjesto osvojio je Dječji Vrtić “Bregunica” iz Novog Virja, a drugo Dječji vrtić “Košutica” iz Ferdinandovca. Od školaraca treće mjesto pripalo je Osnovnoj školi “Braća Radić” Koprivnica, a drugo Osnovnoj školi “Kalnik”.

 

Scroll to Top
Skip to content