4. dan

Poštovani, uopće nam ne FALITE!
Ujutro smo se probudili, obavili osnovnu higijenu, otišli smo na doručak i najeli se. Poslje doručka spremili smo se za trening, okupili smo se i krenuli. Kad smo stigli dočekao nas je „STRAŠNI” poligoni. Kad smo završili mučenje (trening) otišli smo u odmaralište spremiti se za plažu. Kada smo stigli na plažu trener Krstanović nam je predložio da igramo „PROZIVE”. Bilo nam je jako zabavno…..kada smo se malo osvježili i nakupali otišli smo na ručak. Morali smo imati popodnevni odmor jer su nas treneri natjerali da se odmorimo za izlet.

 

Oko 15:10 imali smo marendu. Poslje smo se spremili za izlet u Rijeku. Kada smo krenuli atmosfera u busu je bila izvrsna, i svi su bili uzbuđeni. Stigli smo u Rijeku. Pješačili smo do katedrale sv. Vida, a prije toga neka grupa Nijemaca nas je zvala da se poslikamo sa njima. Imali smo oko petnajstak minuta slobodnog pa smo otisli u Mc’ Donalds. Starije osobe su nas čekale u kafiću. Okupili smo se i krenuli prema busu do stadiona Kantride. Treneri su kupili karte pa smo sjeli da se odmorimo. Nije nam se dalo više biti tamo pa smo otišli na plažu. Svi smo se okupili i slikali SELFIE. Smjestili smo se na tribine i željno iščekivali riječke igrače. Kada je došla protivnička ekipa na teren, domačini su pustili prskalice da ih istjeraju s terena.

POČELA JE TEKMA!
Ps. Rijeka je igrala protiv „Viking”-a
Zabili smo prvi gol i svi smo postali puni adrenalina, i tako je nastupio i drugi. Pa su naši mali Bregi pokrenuli valove i tako su kružili po 3 ili 4 kruga. Navijači kraj nas su rekli da smo bolji od „ARMADA”. Postali smo ponosni pa smo bili još glasniji. I tako su nastupili 3. i 4. gol. Armada na istoku je počela vikati RI-JE-KA pa smo im se pridružili. Nakon što je utakmica završila navijači su nas ispratili velikim pljeskom i dernjavom BREGI-BREGI…. Dobili smo i pozive da dođemo na svaku Riječku utakmicu jer smo izvrsni navijači Dok smo pješačili do autobusa ljudi iz automobila su nam trubili i vikali BREGI. Postali smo poznati i u Rijeci. Stigli smo u autobus i svi su zaspali kao BEBE.

Autorice: Tina Ferencak i Petra Glavinic

Scroll to Top
Skip to content