nk rudar15.5.2016.g. NK Bilogora – NK Rudar 0:4

Gledatelja:50-ak

NK Rudar: Martinović, Terek, Kuzminski, Domitrović, Mežnarić (od 50. Novogradec), Cvitković, Gačan, Krstitović, Draganić, Marinković, Tolić

Utakmica se igrala po vrlo teškom terenu koji je bio gotovo cijeli pod vodom a na mjestima su lokve vode u potpunosti onemogućavale normalan nogomet.

Protivnik je bio vrlo motiviran i borben te su u prvom poluvremenu mirovale mreže, uz nekoliko izglednih prilika s naše strane, no i protivnik je imao svoje šanse.

No u drugo poluvrijeme ulazimo puno odlučniji te još jednom do izražaja dolazi dobra fizička pripremljenost naših momaka. U 55. minuti Kuzminski zabija iz kornera kojeg je izveo Draganić. Za 0:2 zabija Novogradec nakon pravovremenog utrčavanja prolazi protivničkog braniča i odmjerenim udarcem pogađa uz samu stativu. Na 0:3 povisuje Krstitović u 63. minuti nakon par kratkih dodavanja dobiva loptu na 20-ak metara te preciznim udarcem zabija. I za konačnih 4:0 se pobrinuo kapetan Gačan, koji zabija iz jedanaesterca kojeg je odlično izborio Tolić.

I za kraj čestitke našim momcima koji su se nakon teškog poraza protiv Prugovca uspjeli vratiti na pobjedama iako je protivnik, kojem je na ruku išao loš i natopljen teren, dao sve od sebe da nas spriječi u toj namjeri. Zahvala navijačima koji su nas ponovo došli podržati.

Iznad svih, RUDAR!

Scroll to Top
Skip to content