11998860 715748308529089 239326542472611418 n24.04.2016. NK Mladost PS – NK Rudar: 1:8
Gledatelja: 50-ak, ponovo velikom većinom naši navijači.

NK Rudar: Martinović, Marinković, Bračko, Domitrović, Terek (Mežnarić 70 min.), Gačan, Krstitović (Orešek 45 min.), Cvitković (Draganić 75 min.), Novogradec, Kuzminski, Tolić.

Vrlo neugodno gostovanje kod momčadi koja je trenutno treća na tablici no naši momci su se momci ponovo iskazali te je izborena visoka pobjeda, a koja je mogla biti i još izraženija.

Igralo se po vrlo vjetrovitom vremenu, no na gotovo savršenom terenu te su tehničke i trkačke mogućnosti naših momaka došle do punog izražaja.

Strijelac za 0:1 u 13 minuti je bio Gačan iz jedanaesterca kojeg je izborio Kuzminski. Ubrzo nakon toga Domitrović pogađa glavom iz kornera za 0:2. Zatim slijedi period totalne dominacije Rudara gdje je domaća ekipa teškom mukom izbijala lopte iz svoga šesnaesterca. Za 0:3 zabija Novogradec nakon par kratkih dodavanja na rubu 16 metara. Na 0:4 povisuje Tolić nakon što je pobjegao svojim čuvarima. Rezultat smanjuju domaćini nakon naše pogreške i s tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme.
U drugom djelu odmah na početku rješavamo sve dileme oko pobjednika pogotkom Orešeka a na asistenciju Kuzminskog. 5 minuta nakon toga pogađa Tolić nakon odlične akcije Rudara, a asistent je bio Novogradec. Zatim i Novogradec okrunjuje svoj odlični nastup s drugim pogotkom ponovo na asistenciju Kuzminskog. I zadnji pogotak je zabio Draganić kojem Orešek servira loptu na drugu stativu.
Mislim da je ovakav nastup i pobjeda najbolja pozivnica navijačima da nas dođu podržati u nedjelju kada igramo doma s uvijek neugodnim Repašom. Vidimo se.
Iznad svih RUDAR!!!
Nažalost ovaj vikend nema fotografija jer nam je službeni fotograf Josipa Draganić imala posla oko čišćenja nakon još jednih “Večeri folklora” održanih u organizaciji našeg KUD-a kojem ovim putem čestitamo na odličnoj organizaciji i želimo da nastave tako dalje. Čestitke.

Scroll to Top
Skip to content