Udruga žena Glogovac u subotu 15. veljače 2020. održala je svoju Izvještajnu godišnju skupštinu. Predsjednica Nada Štefanec pozdravila je sve goste i prisutne te iznijela događanja tokom cijele godine, osvrnula se na aktivnosti koju su članovi udruge uspješno odradili, pohvalila je svoje članice i članove te izrazila zadovoljstvo s radom i voljom te zajedništvom i slogom koju članovi pokazuju, pohvalila je iznimno dobru suradnju sa svim udrugama u selu i općini te zahvalila načelniku na dobroj suradnji i što ih prati moralno i financijski na svim njihovim aktivnostima.

Također je spomenula oko 40-tak aktivnosti koje su odradile tokom godine i oko 30- tak sudjelovanja na raznim manifestacijama na kojima su bile kod drugih udruga žena na nivou županije. Nakon pročitanog plana za slijedeće razdoblje, gosti su se obratili s nekoliko riječi te pohvalili i uputili čestitke za dobar rad i dobru suradnju sa željom da se tako nastavi i dalje.
Na skupštini su bili prisutni načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, zamjenik načelnika Stjepan Sršek,ravnateljica OŠ Koprivnički Bregi Karolina Vidović, predsjednik DVD-a Glogovac Miro Vanđija, predsjednik KUD-a Rudar Glogovac Zvjezdan Draganić te Marko Martinović ispred NK Rudar Glogovac.
Na kraju je predsjednica prisutne pozvala u Društveni dom gdje su svi zajedno prisustvovali skupštinama KUD-a Rudar i DVD Glogovac gdje su nakon službenog djela u zajedničkoj organizaciji pripremili zakusku i druženje do ranojutarnjih sati.
Na skupštini DVD-a Glogovac Udruga žena Glogovac primila je Priznanje za opći doprinos te pomoć u razvoju i unapređenju vatrogastva.

Scroll to Top
Skip to content