27655267 1974770906118166 6127086127133534058 nUdruga žena Glogovac u subotu 10.2.2018. održala je svoju Izvještajnu skupštinu. Skupštinu je otvorila predsjednica Nada Štefanec. Minutom šutnje odana je počast preminulim članicama, nakon čega je predsjednica pozdravila sve prisutne i odmah se osvrnula na rad udruge u prošloj godini.
Spomenula je 40-tak aktivnosti koje su odradile i još 30-tak manifestacija drugih Udruga žena na kojima su bile prisutne u prošloj godini.
Izrazila je zadovoljstvo radom i slogom svojih članica koje je pohvalila i zahvalila im na predanom radu, utrošenom vremenu i svakom uloženom trudu koji daju za rad i promociju udruge.

Također je istaknula iznimno dobru suradnju s Općinom Koprivnički Bregi, KUD-om Rudar, DVD-om Glogovac i NK Rudar te drugim udrugama koje djeluju na području općine, zahvalila im na suradnji te poželjela da se ista nastavi što dulje kako za boljitak sela tako i za općinu, a i šire.

Skupštini su prisustvovali načelnik općine Mario Hudić, zamjenik načelnika Stjepan Sršek, predsjednik Općinskog vijeća Darko Sobota, ravnateljica OŠ Karolina Vidović, predsjednici KUD-a Rudar, DVD-a Glogovac, NK Rudar, predsjednik i predstavnici Udruge prijatelja kulture Vlado Dolenec i Udruge veterana domovinskoga rata. Svi su uputili čestitke članicama na brojnim aktivnostima, na dobroj promociji i postignutim rezultatima te zaželjeli dobru suradnju i dalje. Nakon skupštine gosti i članovi poslužili se se vrućim štruklima koje je za tu prigodu ispekla članica Marica Poljak, a poslije toga svi zajedno su krenuli u Društveni dom gdje su prisustvovali skupštini KUD-a Rudar i DVD-a Glogovac sa kojima su u organizaciji pripremile druženje uz muziku i ples koje je uslijedilo nakon službenog dijela održanih skupština.

 

 

Scroll to Top
Skip to content