IMG 3248Ove subote 13. veljače 2016. godine, Udruga žena Glogovac u suradnji sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Glogovac održala je svoju Izvještajnu skupštinu.

Skupštini su nazočili načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić sa svojom zamjenicom Đurđicom Mustaf, predsjednik DVD-a Glogovac Stjepan Capek te novoizabrana predsjednica Maja Solina, predsjednik Veterana Domovinskog rata Zdravko Poljak, Općinska vijećnica Kristina Škoda i predstavnice KUD-Rudar Glogovac.

Skupštinu je otvorila Predsjednica udruge Nada Štefanec te prisutnima iznesla aktivnosti koje je udruga ostvarila u prošloj godini. Također je predstavila i plan rada za tekuću godinu. Izrazila je zadovoljstvo postignutim aktivnostima te zaželjela da tako ostane i za ovu godinu, a prema potrebama da se aktivnosti i prošire.

Osvrnula se na iznimno dobru suradnju sa svim društvima u selu i općini kao i sa Općinom Koprivnički Bregi. Zahvalila se svim članicama na predanom radu u udruzi kao i svima koji ih prate i podržavaju u radu.
Nakon riječi gostiju koji su čestitali članicama na uspjesima i zaželjeli dobar rad i ubuduće, svi zajedno su se pridružili Skupštini DVD Glogovac u Društvenom domu gdje su imali zajedničko druženje.

Scroll to Top
Skip to content