Kestenijada

08. listopada 2014.g. na privatnom imanju obitelji Mihalić u Glogovcu organizirali smo zajedničko druženje roditelja i djece polaznika Dječjeg vrtića „Potočić” u Koprivničkim Bregima te kestenijadu i roštiljadu. Popraćeni predivnim sunčanim danom na imanju obitelji Mihalić organizirali smo sportske igre, natjecanja u povlačenju užeta, skakanju u vrećama, vožnju kolima i konjima u vlasništvu obitelji Buhinjak iz Glogovca, jahanje konja u vlasništvu obitelji Škrobar, dok su vrijedni očevi pekli kestene i roštilj, a mame pripremale raznorazne delicije za okrjepu svih prisutnih.

Dan je bio ispunjen raznoraznim aktivnostima, a zadovoljstvo su odavali osmjesi na licima djece i pokoja suza na odlasku svojim kućama. Djeca iz vrtića Vanji i Ivici Mihalić poklonili su ručni rad za uspomenu dok je odgojiteljica Sanela Došen svojim spomenutim prijateljima poklonila sliku koju je sama izradila.

Zadovoljstvo roditelja i pozitivni komentari istog, ali i slijedećeg dana, samo su ogroman poticaj za mnogobrojne daljnje suradnje.

Scroll to Top
Skip to content