Dana 14. travnja 2019.g. u sklopu obilježavanja 26. obljetnice Koprivničko-križevačke županije održan je koncert „Od Županije samo najbolje“ u Domu mladih u Koprivnici. Koncert su organizirali Koprivničko-križevačka županija i Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije, a u programu su sudjelovale sve Udruge koje su predstavljale Županiju na državnim i značajnim manifestacijama tijekom 2018. godine odabrane od strane Selektora HSK.
KUD Rudar Glogovac predstavljali su: vokalni sastav Rudarice sa tradicionalnim napjevima Podravskog kraja: Ko je moje guske kral (Grabrovnica) i Sunce shaja a mesec zahaja (Orehovec), voditeljica: Josipa Draganić te dječja grupa KUD-a sa koreografijom „Birajmo si frajlicu““ –dječje pjesme i plesove Podravine, autorica programa i voditeljica plesa: Zrinka Roksandić, glazbena obrada i glazbeni voditelj: Tomislav Fajfar.
U sklopu koncerta bila je održana i izložba likovnih radova koji su sudjelovali na 34. državnom susretu likovnih stvaralaca.

Fotografije s koncerta možete pogledati na linku https://kckzz.hr/fotogalerija-od-zupanije-samo-najbolje-2019/

 

Scroll to Top
Skip to content