20170614 093823Dana 14.6.2017, konstituirano je Općinsko vijeće Općine Koprivnički Bregi, čiji će vijećnici u naredne 4 godine donositi važne odluke za dobrobit svih mještanki i mještana naše Općine.

 

 

 

Sukladno rezultatima na lokalnim izborima, u Općinsko vijeće izabrani su slijedeći vijećnici:

1. Tomislav Tomiek (HSS)
2. Miroslav Sarić (HSS)
3. Darko Sobota (HSS)
4. Snježana Kuhar (HSS)
5. Dražen Papac (HDZ)
6. Maja Solina (HDZ)
7. Mario Kovač (HDZ)
8. Denis Zagrajski (SDP)
9. Velimir Pintarić (SDP)
10. Đurđica Mustaf (Mreža)
11. Vedran Pintarić (Mreža)

Za predsjednika Općinskog vijeća jednoglasno je izabran Darko Sobota (HSS), a za potpredsjednike Dražen Papac (HDZ) i Miroslav Sarić (HSS).

Na konstituirajućoj sjednici vijeća ispred Ureda državne uprave sudjelovala je i nadzirala njen rad predstojnica ureda Elizabeta Repić-Perković, a uz nazočnost načelnika Općine Marija Hudića i njegovog zamjenika Stjepana Sršeka, izabranih u prvom krugu lokalnih izbora.

Načelnik Općine Mario Hudić čestitao je svim vijećnicima i poželio uspješnu suradnju kakva je bila i u njegova dva protekla mandata, kada su sve odluke na Općinskom vijeću donijete jednoglasno, što je pravi primjer suradnje i želje vijećnika za razvojem i boljitkom naše Općine, bez obzira na pripadnost pojedinoj političkoj opciji.

Ovim putem obavještavamo žitelje da je u Upravni odbor LAG-a Podravina ispred Općine Koprivnički Bregi izabrana vijećnica Snježana Kuhar, koja će sa svojim znanjem i iskustvom sigurno osigurati kvalitetnu pomoć Općini, ali i svim pravnim i fizičkim osobama iz naše Općine, ujedno i članovima LAG-a, da pripreme projekte i dobiju sredstva za njihovu realizaciju na pojedinim natječajima na kojima se dodjeljuju bespovratna sredstva iz strukturnih fondova Europske Unije.

Scroll to Top
Skip to content