imageProšlu nedjelju Lovro Maroševac nastupio je na turniru koji se održao na sajmu video igara, zvanom Reboot Infogamer, u Zagrebu. U pitanju je bio turnir u video igri Rainbow Six Siege koju Lovro igra već godinu dana. On i njegov tim završili su na odličnom drugom mjestu.

Turnir se igrao u klasičnom formatu u kojem ekipa nakon poraza ispada. Lovrina ekipa je došla na turnir kao drugi favorit, opravdavši tu ulogu nakon završetka. Svoje prve mečeve prošli su bez problema, da bi se u finalu susreli protiv favorita turnira MSTRP-a. Nisu ih, nažalost, uspjeli pobijediti. Iako je Lovro po rezultatima prijašnjih mečeva bio među trojicom najboljih igrača, to njegovoj ekipi nije pomoglo da budu pobjednici turnira. Kao nagradu za drugo mjesto dobili su figurice iz Rainbow Six Siegea, 600 kredita kojim mogu kupiti određene stvari unutar same igre te igru po želji od kompanije Ubisoft, koja je napravila spomenutu video igru iz koje se turnir održao. Pobjednici su dobili iste te stvari i PlayStation 4 Pro.

Budući da je ovo bio Lovrin prvi LAN turnir, on je zadovoljan plasmanom i nada se da će sljedeće godine biti bolji rezultat. Imao je priliku pričati i s gospodinom Jamesom iz kompanije Ubisoft, koji mu je rekao da će sljedeće godine nagrade biti puno veće i bolje.

Članak napisao: Siniša Maroševac

Scroll to Top
Skip to content