IMG 20160711 204241U vremenu od 11. srpnja do 18. srpnja 2016. muška i ženska mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glogovac boravila je u vatrogasnom kampu u Fažani.

U kampu su dječaci i djevojke sudjelovali u mnoštvu aktivnosti koje su se temeljile na igrama s vatrogasnom opremom i edukativnim predavanjima vezanim uz vatrogasnu preventivu.

U kampu je boravilo ukupno 140 sudionika s područja cijele Republike Hrvatske.

Tijekom 7 nezaboravnih dana sklopili su mnoštvo novih prijateljstava i poznanstava s društvima iz ostalih županija. Završetkom aktivnosti i zbrojem ukupnih bodova u igrama djevojke su osvojile 2. mjesto čime su dokazale svoju spretnost i znanje u rukovanju s raznim vatrogasnim spravama. Možemo samo reći da je ovo bilo jedno divno i nezaboravno iskustvo koje ćemo pamtiti jedno duže vrijeme. Isto tako važno je napomenuti kako sve ovo ne bi bilo moguće bez naše drage nam Općine Koprivnički Bregi koja je najvećim dijelom financijski pomogla prilikom odlaska u vatrogasni kamp. Također veliko hvala i Općini Novigrad Podravski koja je isto tako financijski potpomogla boravku u kampu.

Scroll to Top
Skip to content