Komunalac Koprivnica uključio se u humanitarnu akciju Mliječna staza 2022. u organizaciji UNICEF-a, a koja se ove godine održava s ciljem kvalitetne podrške mentalnom zdravlju djece i mladih u školama. Komunalac se uključio u akciju sa svojih deset zaposlenika koji tijekom održavanja utrke, od 9. do 18. rujna, trče, hodaju, planinare ili voze bicikl te tako kao tim sakupljaju kilometre preko aplikacije.

Kotizacija se donira za edukaciju učitelja, nastavnika i drugih stručnjaka u školama za prepoznavanje problema mentalnog zdravlja kod djece i mladih te pružanje prve psihološke pomoći i podrške; osposobljavanje novih voditelja edukacija kako bi se omogućila podrška mentalnom zdravlju djece i mladih diljem Hrvatske te razvoj edukacije sadržajem za pomoć djeci i mladima u nošenju s traumama.

U sklopu akcije Matija Torma, direktor Sektora ljudski potencijali, pravo i opći poslovi u Komunalcu, ovog tjedna posjećuje sve općine koje su u suvlasništvu Komunalca, a u utorak je posjetio i Općinu Koprivnički Bregi i načelnika Matu Kuzminskog koji je ovom prigodom izrazio podršku ovoj humanitarnoj akciji.

Scroll to Top
Skip to content