IMG 8851Načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, 9. i 10. 11. posjetiti će Europski parlament u Bruxellesu. Time će se odazvati pozivu HSS-ove zastupnice u Europskom parlamentu, gđe. Marijane Petir, koja je domaćin i organizator dvodnevnog boravka grupe lokalnih dužnosnika HSS-a iz različitih dijelova Hrvatske.

U sklopu posjeta Europskom parlamentu predviđeno je prisustvovanje radionicama i okruglom stolu o korištenju sredstava iz Europskih fondova, što će biti dragocjeno iskustvo lokalnim dužnosnicima, s obzirom na očekivano skoro objavljivanje natječaja na kojima će jedinice lokalne samouprave moći aplicirati svoje projekte, kako bi u slučaju uspješne aplikacije financirale njihovu realizaciju iz sredstava Europskih fondova.
Ovaj posjet je veliko zadovoljstvo i čast načelniku Općine, a i svojevrsno priznanje njemu i njegovim suradnicima i djelatnicima, i dokaz kako se i s manjim proračunima mogu uspješno voditi i dugoročno razvijati i manje jedinice lokalne samouprave, kao što je naša Općina Koprivnički Bregi.

Scroll to Top
Skip to content