Primanje kod načelnika Općine za učenike osmih razreda koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom postalo je tradicija, koja se nastavila i ove godine. Najbolje učenike osmih razreda, zajedno s njihovim razrednicama Ivanom Biluš i Manuelom Tržić i ravnateljicom škole Karolinom Vidović, primio je načelnik Općine Mario Hudić i čestitao im na odličnom uspjehu tijekom cijelog školovanja.

Učenici su prezentirali svoje daljnje planove za budućnost i naveli škole koje su upisali u nastavku obrazovanja, a njihove razrednice i ravnateljica škole istaknule su da ne sumnjaju u njihove daljnje odlične rezultate.

Načelnik Općine predao je prigodne poklone učenicima, razrednicama i ravnateljici škole te zaželio svima sreću u daljnjem obrazovanju i životu. Učenice i učenici su razgledali i prostorije Općine, uključujući i ured načelnika Općine, pa ćemo možda jednom u budućnosti na toj dužnosti imati i nekog od njih?.

Učenice i učenici osmih razreda koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom su: Tea Jaušić, Antonia Musa, Domagoj Svržnjak, Sara Škoda, Hana Vusić, Leon Matulec, Leonardo Goričanec, Nives Tomiek i Tesa Kotarščak.

Općina Koprivnički Bregi

Scroll to Top
Skip to content