Naš prvi dan u "Potočiću"

Dugo željeni dan…i za male i za velike žitelje općine Koprivnički Bregi. Posebno radostan. Dan za sjećanje.
Prvi radni dan u novoizgrađenom vrtiću s najljepšim značenjem imena, što u suštini svoga bivstva nosi- vodu kao izvor života. Na tom izvoru mnogo će se znanja crpsti. Veseo žubor radosnih osmjeha najmanjih, i onih velikih danas je spremljen na prvi list vrtićkog spomenara. Prva upisana imena, prvi koraci, prva prijateljstva, prve suze, rijetke ali neizbježne u prvim danima kada se moramo odvojiti od mame i tate..koje brzo prođu u krilu teta odgojiteljica uz mnoštvo igračaka koje veselo zovu na igru!

U našem prvom danu, značajnom i za nas i za našu županiju (jer i njen je dan), jutarnje okupljanje bilo je puno radosti. Svojim su ga dolaskom uveličali župan Koprivničko križevačke županije Darko Koren, dožupan Ivan Pal i pročelnik Ureda Mladen Antolić, načelnik općine Mario Hudić njegova zamjenica Đurđica Mustaf.
Prvi puta je našu skupinu posjetila i Srce Tv. Svi su željeli podijeliti radost našeg prvog dana u „Potočiću”. Žao nam je što danas nismo mogli istražiti naše predivno igralište radi kiše koja je ove noći padala, a tako je lijepo uređeno i opremljeno. Baš po mjeri djeteta!

Da sve bude ljepše i da sve bude u radu brinule su naše tete odgojiteljice Sanela Došen i Sofija Krapinec, a svoja kulinarska umijeća danas nam je po prvi puta pokazao i naš striček kuhar Krešo. Svi smo mu kao u Masterchefu dali 5. „Potočić” je danas, kako kaže naš načelnik, napokon zažuborio. Hvala svima koji su puno svoga vremena, truda i sredstava uložili da bi ovo divno mjesto, napokon nakon dugog niza godina dobilo svoj vrtić.

U ime djece, roditelja, hvala Vam svima!

Scroll to Top Skip to content