Od početka godine nastavljeni su radovi na uređenju domova i prostorija udruga u općini. Tako je u Koprivničkim Bregima u Vatrogasnom domu renovirana kuhinja i postavljene su nove pločice, ugrađeni novi uređaj i elementi, čime je kuhinja dobila znatno veću funkcionalnost i ljepši i moderan izgled. 

Moći će je koristiti naše udruge prilikom pripreme poznatih specijaliteta kao što su bregofska pita i jela od zelja, a i svi mještani prilikom iznajmljivanja i korištenja doma u privatne svrhe. 

U generalnom čišćenju nakon radova sudjelovale su i vrijedne članice Udruge žena Bregi, na čemu im ovim putem zahvaljujemo. 

I u Glogovcu je nastavljeno uređenje prostorija koje koriste KUD Rudar, Udruga žena Glogovac i DVD Glogovac. 

Na cijelom stubištu su postavljene nove pločice, a u sali za sastanke i novi laminat, čime su nakon brojnih radova iz proteklih godina sve prostorije koje koriste udruge, društva i DVD u Glogovcu uređene na kvalitetnom i visokom nivou. 

Vrijednost svih prethodno navedenih radova u Bregima i Glogovcu iznosi cca. 60.000 kn, a ovime Općina i dalje pokazuje brigu za objekte i uvjete rada naših udruga, društava i klubova, koji su sada na nivou kakav je teško naći i u većim urbanim sredinama. 

Mario Hudić, načelnik Općine Koprivnički Bregi

Scroll to Top
Skip to content