1dDugogodišnja inicijativa da se obnovljeni dom opremi pokretnim rolo vratima realizira se u zadnja tri tjedna koliko traju radovi na pripremi i postavljanju novih vrata. Upravni odbor DVD Koprivnički Bregi u planu rada za ovu godinu, između ostalih ciljeva, kao jednu od prioritetnih točaka postavio je i nastavak obnove doma opremanjem pokretnih rolo vrata koja će omogućiti jednostavnije i brže manipuliranje vozilima i opremom prilikom vježbi i intervencija.

Društvo je prikupilo ponude od 5 dobavljača i izborom najpovljnijeg pristupilo se pripremnim radovima na samom objektu koji su izveli vrijedni članovi društva. Nakon građevinskih radova prošli tjedan montirana su sva vrata i stavljena u funkciju. Predstoje dodatni završni radovi na sanaciji fasade kako bismo do blagdana našeg zaštitnika Sv. Florijana sve kompletno završili.

Ovime je Vatrogasni dom dobio još ljepši izgled što je rezultat odlične suradnje i međusobnog uvažavanja DVD-a i Općine tijekom posljednjih godina. Zahvaljujemo se Općini Koprivnički Bregi na financijskoj potpori u realizaciji ove investicije, a posebno načelniku g. Mariju Hudiću koji je od prve inicijative do završne faze aktivno sudjelovao u radu zajedno sa našim članovima.

Nadamo se da ćemo u nekim narednim razobljima imati priliku predlagati i provoditi daljnja poboljšanja i zahvate kako bi funkcija Vatrogasnog doma bila ne samo bolja nego i svojom vizurom doprinjela ljepšem izgledu središta našeg mjesta i općine.

Predsjednik UO DVD Koprivnički Bregi, Dalibor Kezele

Scroll to Top
Skip to content