Dana 26. veljače 2023. godine u Društvenom domu u Koprivničkim Bregima održan je prvi inicijativni sastanak sa zaniteresiranim korisnicima za mogućnost priključenja na javnu vodopskrbnu mrežu na Srednjem Bregu i Malom Trstovu te predstavnicima đurđevačkih Komunalija i načelnicima Općina Novigrad Podravski i Koprivnički Bregi.

Na sastanku se raspravljano o uvođenju priključaka na sustav vodoopskrbne mreže u kojem bi sudjelovali vlasnici objekata te Općine iz svojih proračuna.

Tim prvim korakom osigurao bi se razvoj vinogradarstva, podrumarstva, gastro ponude, proširenje objekata s mogućnošću korištenja u turističke svrhe i uvođenje na vinsku kartu naše županije.

Sustavnim i predanim radom zadaća općinskih načelnika je da se u sve objekte na svim područjima vinogorja gdje je to god moguće uvede voda i struja kao osnovni preduvjet za razvoj navedenih djelatnosti.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da pripreme svu potrebnu dokumentaciju za priključenje na sustav javne vodoopskbe.

Nadalje, pozivamo i ostale zainteresirane korisnike koji imaju objekte na ostalim područjima vinogorja da također pripreme svu potrebnu dokumentaciju za priključenje na sustav javne vodoopskrebe kako bi u skorijoj budućnosti bili spremni za taj poduhvat.

Scroll to Top
Skip to content