Dana 28. ožujka 2019. godine u Općini Koprivnički Bregi održan je radni sastanak na temu realizacije razvojnih projekata i raspoloživih izvora financiranja.
Sastanku su ispred Općine Koprivnički Bregi prisustvovali načelnik Mario Hudić sa suradnicima te ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić sa suradnicama.

Tema radnog sastanka bile su uloga Razvojne agencije PORE KKŽ kao javne ustanove i regionalnog koordinatora za Koprivničko-križevačku županiju, Zakon o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske te zadaće lokalnih koordinatora u pripremi za novo plansko i financijsko razdoblje 2021.-2027.
Razgovaralo se o projektima u provedbi i sredstvima povučenim iz nacionalnih i EU fondova te planiranim projektnim idejama i stupnju njihove spremnosti za prijave na nacionalne i EU natječaje s ciljem što kvalitetnije realizacije projekata.
Na kraju sastanka načelnik i ravnateljica izrazili su zadovoljstvo dosad ostvarenom suradnjom te želju za nastavkom iste. Također,  ravnateljica je izrazila zadovoljstvo načinom planiranja i kontinuiranom realizacijom projekata u općini Koprivnički Bregi te značajnim sredstvima koja je općina dobila za sufinanciranje svojih projekata zahvaljujući kvalitetnim prijavama na velik broj natječaja. Načelnik općine Mario Hudić prezentirao je razvojne planove za period 2019.-2021. i potvrdio da će se takav uspješan pristup planiranju i realizaciji projekata nastaviti i u navedenom periodu.

Scroll to Top
Skip to content