IMG 819507. kolovoza 2016. godine održana je 3. po redu Likovna kolonija s početkom u 9 sati u Društvenom domu u Glogovcu te prirodnom ambijentu oko njega, a u organizaciji Umjetničke likovne organizacije Likovnog kluba „Paleta“ i Sanele Došen.

Ovogodišnja Likovna kolonija organizirana je u sklopu proslave Dana Općine Koprivnički Bregi, a samim time dignuta na veću razinu kulturnih događanja.

Na koloniju se odazvalo petnaestak slikara, bivših i sadašnjih polaznika škole slikanja pod vodstvom profesionalnog slikara Ivana Lovrekovića. Slike nastale na koloniji izložiti će se u Društvenom domu u Koprivničkim Bregima kao trajna postava i predstaviti na sam Dan Općine Koprivnički Bregi. U sklopu održavanja Likovne kolonije u Društvenom domu izložile su se slike mještana Općine Koprivnički Bregi. Sadašnji polaznici koji su izlagali su: Lorena Došen, Sanela Došen i Stjepan Buhinjak iz Glogovca, a polaznici koji su to bili prijašnjih godina jesu: Džemila Bednaić, Sara Bednaić iz Glogovca, te Marta Kunić, Ivan Sršić i Luka Varga iz Koprivničkih Bregi.

3. Likovna kolonija u cijelosti je održana uz pomoć mnogobrojnih sponzora koji su i ove godine prepoznali kvalitetu kulturnog događaja i ovim putem im se zahvaljujemo na uspješnoj suradnji te na posjeti predstavnicima Udruge žena Glogovac i Koprivnički Bregi.

Scroll to Top
Skip to content