Nagrađeni članovi društva

15.veljače 2014. godine je u prostorijama Društvenog doma u Glogovcu održana redovna godišnja skupština DVD–a Glogovac zajedno u suradnji sa KUD–om Rudar te Udrugom žena Glogovac.

Sve nazočne goste prije početka je pozdravio predsjednik društva, gospodin Stjepan Capek. Uz sve prisutne članove, skupštini su također prisustvovali i uvaženi gosti, zapovjednik JVP Koprivnica, Slavko Lakuš, načelnik Općine Koprivnički Bregi, Mario Hudić, predsjednik VZO Hlebine – Koprivnički Bregi, Stjepan Štrfiček i drugi. Isto tako skupštini su se odazvala 22 prijateljska društva s područja naše i susjednih nam županija, s kojima DVD Glogovac surađuje dugi niz godina.

 

Podneseno je izvješće za proteklu 2013. godinu, iz kojeg je važno istaknuti odlične rezultate sa 10. županijskog natjecanja, na kojem se muška mladež 12 do 16 godina ponovno plasirala na Državno natjecanje koje će se održati u Čakovcu. Podnesena su i ostala izvješća, te financijski plan te program rada za 2014.godinu. U društvo je također primljeno četvero novih članova te je troje članova nagrađeno spomenicama za rad u društvu. Dodijeljena su priznanja članovima koji su uspješno položili ispit na tečaju za vatrogasca 1. klase. Sva spomenuta priznanja i odlikovanja dodijelio je gospodin Stjepan Štrfiček, predsjednik VZO Hlebine – Koprivnički Bregi.

Scroll to Top
Skip to content