2

Udruga žena Glogovac održala je 14. veljače 2015. godine Izbornu skupštinu i na njoj izabrala novo rukovodstvo.
Za predsjednicu je ponovno izabrana Nada Štefanec, za tajnicu Sanja Delimar i za blagajnicu Terezija Logar. 

Skupštini su prisustvovali načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić sa svojom zamjenicom Đurđicom Mustaf, ravnateljica OŠ Koprivnički Bregi Karolina Vidović, Općinski vijećnici, DVD Glogovac, KUD-Rudar Glogovac, Veterani Domovinskog rata, NK Glogovac.
O radu u protekloj godini govorila je predsjednica udruge kao i o programu radu za ovu godinu. Od značajnijih aktivnosti spomenula je domjenak za Dan žena, pripremu goričkog doručka za Comenius grupu, izložbu ručnih radova i Uskrsnih aranžmana, sudjelovanje u molitvi i straži kod Isusovog groba, o pratnji vatrogascima povodom Sv. Florijana i sudjelovanju na svečanosti, sudjelovanje na Danu županije, Danima travnjaka, organizaciji humanitarne akcije za stradale u poplavama, pripremi dočeka Kulturno-umjetničkim Društvima za Večer folklora, održavanje već tradicionalne manifestaciju BERBA GROŽĐA i još mnoge druge aktivnosti koje su ne manje važne nego i ove spomenute.

 

Istaknula je iznimno dobru suradnju sa DVD Glogovac, KUD-Rudar Glogovac, sa Općinom i Osnovnom školom, Veteranima Domovinskog rata i NK Glogovac.
Samo jedinstvom i zajedničkim snagama složno možemo učiniti nešto za naše selo-kazala je Nada Štefanec.
Unatoč tome što su članice već u starijoj dobi i ima ih prilično malo, one i dalje sa voljom i entuzijazmom rade na promicanju običaja i tradicije sela.
Novoizabrana predsjednica je pohvalila svoje članice na požrtvovnosti i nesebičnom radu, te im se zahvalila na ponovno ukazanom povjerenju. Zahvalila se i dosadašnjoj tajnici Đurđi Medenjak koja je nesebično obavljala poslove tajnika. Nakon obraćanja nazočnih gostiju, svi zajedno su se pridružili na Skupštine KUD-a Rudar i DVD Glogovac.
Udruga žena Glogovac zahvaljuje gostima na riječima pohvale, podrške i dobroj suradnji.

Predsjednica, Nada Štefanec

Scroll to Top
Skip to content