Prošlu subotu održana je Izborna skupština Udruge žena Glogovac. Predsjednica Nada Štefanec pozdravila je sve prisutne, minutom šutnje odala počast preminulim članicama udruge i pročitala dnevni red te je po svim točkama jednoglasno razriješeno i izabrano novo/staro vodstvo. Za predsjednicu je ponovno izabrana Nada Štefanec, za tajnicu Sanja Delimar, a za blagajnicu Terezija Logar.

Od 17 članova bilo je prisutno svih 17. U udruzi su i dva muška člana. Predsjednica je pročitala sve aktivnosti udruge koje su realizirane u prošloj godini kao i plan rada za novu nadolazeću godinu. Tako je nabrojila tridesetak aktivnosti u kojima su sudjelovale aktivno kao i tredesetak aktivnosti koje se odnose na posjete manifestacija drugih udruga žena u našoj županiji. Istaknula je iznimno dobru suradnju s Općinom Koprivnički Bregi kao i sa svim udugama u selu i općini i izrazila želju da se takva i nastavi. Na skupštini su bili prisutni načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić sa svojim zamjenikom Stjepanom Sršekom, ravnateljica OŠ Karolina Vidović, predsjednik KUD-a Rudar Zvjezdan Draganić, predstavnici DVD-a Glogovac, NK Rudar Glogovac te općinski vijećnici Maja Solina i Miro Sarić.

Gosti su čestitali na novo izabranom vodstvu, pohvalili rad udruge i zaželjeli i dalje tako dobru suradnju kao i do sada. Nakon službenog dijela svi prisutni su se mogli počastiti domaćim štruklima koje je ispekla članica Marija Poljak, a nakon toga su krenuli u Društveni dom gdje su svi zajedno prisustvovali skupštinama KUD-a Rudar i DVD-a Glogovac sa kojima su u suradnji i organizirali ove skupštine, nakon kojih je uslijedilo druženje uz večeru i ples.

 

Scroll to Top
Skip to content