1U nedjelju 5.2.2017., u prostorijama Društvenog doma u Glogovcu s početkom u 18 sati, održana je izborna Skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranka Općine Koprivnički Bregi.

Skupštini je prisustvovalo tridesetak hrvatskih branitelja s područja naše općine, te gosti među kojima su bili podpredsjednik Podružnice UDVDR Koprivničko-Križevačke županije g. Mirko Hanžeković, tajnik Podružnice g. Damir Vuković, načelnik općine Koprivnički Bregi g. Mario Hudić, zamjenica gđa. Đurđica Mustaf i predstavnici ostalih udruga s područja naše općine.

U izvještaju su istaknute brojne aktivnosti poput posjeta Vukovaru, sudjelovanja na proslavi Dana branitelja u Kninu, hodočašća u Mariji Bistrici i Vočinu, organizacija obilježavanja Dana ogranka u okviru Dana općine i druge. Također je istaknuto da je ostvarena odlična suradnja s gotovo svim udrugama u našoj općini, a pogotovo s Udrugama žena Glogovac i Koprivnički Bregi, NK Rudar Glogovac i NK Mladost Koprivnički Bregi, Lovačkim društvom Zec Koprivnički Bregi i naravno s općinom.
Program rada za naredno razdoblje predstavio je novoizabrani predsjednik Ogranka g. Dragan Azenić. Rekao je da ćemo već tradicionalno organizirati obilježavanje Dana Ogranka, nastaviti pratiti aktivnosti Podružnice i ostalih ogranaka, ali i da ćemo organizirati memorijalni malonogometni turnir za poginule branitelje s područja naše općine ukoliko nam to omoguće financijska sredstva koja ćemo dobiti ove godine.

Scroll to Top
Skip to content