Održano natjecanje VZO Hlebine, Koprivnički Bregi

U nedjelju, 15. rujna u Glogovcu, održano je vatrogasno natjecanje VZO Hlebine, Koprivnički Bregi. Na nogometnom igralištu NK Rudar domaćin je bio DVD Glogovac, a natjecanje je u nazočnosti zamjenice načelnika Općine Koprivnički Bregi Đurđice Mustaf i općinske vijećnice Kristine Škode otvorio predsjednik VZO Hlebine, Koprivnički Bregi Stjepan Štrfiček.

U natjecanju je sudjelovalo devet ekipa u pet kategorija iz svih Društava s područja Zajednice. U kategoriji ženske djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Glogovac kao i u muškoj konkurenciji djece iste starosti. Muška ekipa mladeži DVD-a Glogovac od 12 do 16 godina bila je najbolja u svojoj konkurenciji dok je ekipa DVD-a Koprivnički Bregi zauzela drugo mjesto. U kategoriji muških seniora “A” prva je bila ekipa Glogovca ispred Hlebina i Koprivničkih Bregi, a u kategoriji muških seniora “B” prvi su bili veterani iz Koprivničkih Bregi. U kategoriji ženskih seniora „A” prvo mjesto osvojile su natjecateljice iz Glogovca.
Po završetku natjecateljskog dijela ekipama je zamjenica načelnika Općine Đurđica Mustaf uručila zaslužene medalje i pehare, a natjecanje je završilo obraćanjem domaćina, predsjednika DVD-a Glogovac, Stjepana Capeka. Sve ekipe koje su nastupile na natjecanju stekle su pravo nastupa na županijskom vatrogasnom natjecanju koje će se održati 6. listopada u Peterancu.

Tajnik VZO Hlebine, Kopr. Bregi, Vedran Pintarić

Scroll to Top
Skip to content