Na sjednici općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi, održanoj 19.6., općinski vijećnici su jednoglasno usvojili predloženi rebalans proračuna za 2019. godinu. 

S obzirom da je dio prijedloga rebalansa bila i nova stavka nabavke radnih bilježnica za sve učenike Osnovne škole, time je donijeta odluka o financiranju njihove kupnje od strane Općine. 

Prema dostavljenom broju učenika od Osnovne škole i ponudi izdavača, procjena troška kupnje radnih bilježnica je cca. 62.000 kn. 

Ovom odlukom će Općina pomoći roditeljima da financijski znatno lakše uđu u novu školsku godinu, uz već prije donijetu odluku Vlade o kupnji udžbenika. 

Time se nastavlja kontinuitet ulaganja u obrazovanje u našoj općini, od izgradnje infrastrukture do sufinanciranja i financiranja raznih aktivnosti i potreba naših vrtićaraca, školaraca i studenata. 

To je i najbolja pozivnica mladim obiteljima i roditeljima s djecom da ostanu živjeti u našoj općini, a ujedno i novim obiteljima da dođu i omoguće kvalitetan život sebi i svojoj djeci te uvjete obrazovanja uz kontinuiranu podršku Općine kakvi postoje i u većim urbanim sredinama. 

Načelnik Općine Koprivnički Bregi, Mario Hudić

Scroll to Top Skip to content