Općina Koprivnički Bregi je i ove godine u svojem Proračunu za 2022. godinu osigurala sredstva za kupnju prigodnih poklon paketa za učenike prvog razreda, s područja naše Općine koji su polaznici Osnovne škole Koprivnički Bregi. Prigodne poklon pakete željeli smo uručiti našim đacima, polaznicima prvog razreda, prvi dan škole, a kako je to uobičajeno i bila praksa.

Budući da smo od ravnateljice škole zaprimili dopis u kojem ista nije prihvatila naš prijedlog da budemo nazočni tom činu, zatražili smo pomoć od dožupana Koprivničko-križevačke županije, Ratimira Ljubića, iz razloga što je Županija Koprivničko-križevačka osnivač škole.

Kako ne bi  roditelje (čija djeca su polaznici prvog razreda) stavili u neugodnu situaciju zbog nekorektnih odnosa sa rukovodstvom škole, odlučili smo  da se poklon paketi pošalju putem pošte kako naša djeca ne bi bila zakinuta.

Ovim putem vas ujedno i obavještavamo kako se u Proračunu Općine osiguravaju sredstva za kupnju radnih bilježnica za sve učenike od 1. do 8. razreda Osnovne škole, za sufinanciranje Škole plivanje, za sva natjecanja učenika, za izdavanje časopisa Zeljoteka te putne troškove za mentore i pratitelje na natjecanjima.

Žao nam je što nismo mogli uljepšati našim đacima prvašićima njihov prvi dan škole i prigodno ih nagraditi. Nadamo se da će im se naši poklon paketi svidjeti te im ujedno želimo puno uspjeha u nastavku školovanja.

Općinski načelnik Mato Kuzminski

Scroll to Top
Skip to content