DSC01907

Vrijedne ruke članica Općinske organizacije HSS-a Hrvatsko srce i ove godine oslikale su četiri stotine pisanica za mještane Općine Koprivnički Bregi, Glogovca i Jeduševca. Na taj način svim našim mještanima željele smo uljepšati i čestitati najveći kršćanski blagdan – Uskrs. Usprkos kriznim vremenima i lošim vremenskim uvjetima dana 24.3.2013. na samu Cvjetnu nedjelju, pisanice smo darivale ispred crkve Sv. Roka u Koprivničkim Bregima i ispred crkve majke Božje Srpanjske u Glogovcu. Uz pisanice, naše najmlađe mještane razveselili smo uskrsnim čokoladnim slatkišima – pisanicama i zečićima.

Na darivanju pisanica našim mještanima, članicama su se pridružili i Predsjednik općinske organizacije HSS–a Koprivnički Bregi gosp. Mario Hudić i naš vjerni član gosp. Branko Čižmak.

Zahvaljujem se svim članicama na izradi pisanica, a posebno gđi. Saneli Došen koja je pripremila sav potreban materijal za izradu pisanica za naše radionice. U ime svih članica i u svoje osobno ime svima mještanima Općine Koprivničkih Bregi, Glogovca i Jeduševca želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

Predsjednica Općinske organizacije HSS-a Hrvatskog srca Koprivnički Bregi, Tanja Sobota

Scroll to Top
Skip to content