zkk bregi fotka

Jedna mala sredina, jedna mala Općina sa dva naselja i jedna mala škola, na temelju svojih dosadašnjih sportskih rezultata u košarci za djevojčice, odvažila se osnovati ženski košarkaški Klub. Mnogo veće sredine, gradovi kao Đurđevac, Bjelovar ili Križevci, općine sa boljom infrastrukturom kao Molve i Novigrad Podravski nemaju Klub gdje bi okupljali žensku košarkašku populaciju. Nadamo se da je to početak jedne dobre i ozbiljne „košarkaške priče“.

U sklopu obilježavanja Dana osnovne škole, dana 31.05.2013. godine na predlog Inicijativnog odbora u sastavu Karolina Vidović, Mario Hudić, Marijo Krstanović i Danijel Crnjak održana je Osnivačka skupština uz nazočnost 25 članova iste. Tom prigodom je načelnik Općine gospodin Mario Hudić pozdravio okupljene i izrazio zadovoljstvo inicijativom i samim činom osnivanja kluba u Koprivničkim Bregima, te izrazio zadovoljstvo sa dosada postignutim rezultatima. Ravnateljica osnovne škole je pozdravila prisutne i naglasila da će institucija Škole i dalje biti na usluzi košarkašicama, učenicama iste škole.

Donesen je Statut Kluba i izabrana tijela koja će u narednom razdoblju rukovoditi radom Kluba. Za predsjednika je izabran Zlatko Talan, za dopredsjednicu Kruna Hudić i za tajnicu Kristina Pereković. Izglasan je financijski plan rada, kao i Plan i program rada sportskih selekcija od čega valja istaknuti najznačajnije:

Prijem u članstvo Košarkaškog saveza Županije,
Ustroj Početne škole košarke i Škole košarke,
Ustroj i početak selekcioniranja natjecateljskih ekipa,
Uključivanje u redovita natjecanja u selekcijama Z-10, Z-12, Z-14, Z-16 i Z-18,
Uključivanje u međunarodnu BCAA ligu koja pokriva 7 država Europe,
Imenovanje voditelja klupskih programa
Organizacija Košarkaškog Kampa 2014. Godine,
Izrada Elaborata rada Škole košarke,
Na kraju Skupštinu je zatvorio novi predsjednik Kluba i zaželio mnogo uspjeha u radu kao i vrhunskih sportskih rezultata, sada igračica ŽKK “Bregi“.

Scroll to Top
Skip to content