U sklopu programa obilježavanja Dana Općine u Koprivničkim Bregima u ponedjeljak 19. kolovoza svečano je otvoren nadograđeni dio objekta područnog dječjeg vrtića „Potočić“ koji djeluje u sastavu dječjeg vrtića „Vrapčić“ iz Drnja.

Otvaranju vrtića prisustvovali su ravnateljica dječjeg vrtića „Vrapčić“ Sanela Brgles, načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić, ravnateljica OŠ Koprivnički Bregi Karolina Vidović i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić. 

Investicija je iznosila cca 600.000 kn s PDV-om, pri čemu je Općina Koprivnički Bregi na natječaju Ministarstva demografije za realizaciju projekta dobila 180.000 kn, a ostali dio isfinancirala iz općinskog proračuna. 

Realizacijom ovog projekta omogućiti će se otvaranje druge mix jasličke grupe u novoj pedagoškoj godini, na što smo izuzetno ponosni. Općina će nastaviti s ulaganjima u predškolski i školski odgoj i nastaviti kontinuitet investicija u djecu i najmlađe, što je sigurno dobra motivacija za mlade obitelji s djecom da ostanu ili za nove da dođu živjeti u našu općinu. 

Zahvaljujemo se izvođaču radova firmi „MOD“ iz Koprivnice, a posebno velika hvala ravnateljici vrtića Vrapčić Saneli Brgles i svim djelatnicama vrtića Potočić u Koprivničkim Bregima na pripremi jučerašnjeg programa s našim najmlađima, ali i na svemu što su dosad učinile za kvalitetno funkcioniranje vrtića i odgoj vrtićaraca. Čine to jer imaju veliko srce i vole djecu, vole svoj vrtić i uvijek sa osmijehom obavljaju svoj posao. Sigurno samo da će se ovako dobra suradnja vrtića, škole i općine nastaviti i u budućnosti, prvenstveno u interesu mještana i djece naše općine. 

Zahvaljujemo se roditeljima i svima koji su došli i uveličali program otvaranja nadograđenog dijela vrtića u Koprivničkim Bregima. 

 Općina Koprivnički Bregi

foto: Općina Koprivnički Bregi, Koprivničko-križevačka županija

Scroll to Top
Skip to content