stefani 030 600 x 450

Dana 15. srpnja 2011.g. s početkom u 18 h, organizirano je svečano otvorenje novoga kozmetičkog salona “Eria” u Koprivničkim Bregima, kojem su prisustvovali mnogi gosti koje je sama vlasnica Štefani Tomiek dočekala sa veseljem.

Naša mlada poduzetnica prethodnih je mjeseci sa ljubavlju uređivala poslovni prostor na adresi gdje i stanuje, naravno uz veliku podršku svojih ukućana, prijatelja i svojih najmilijih. Uz mnogobrojne goste u svečanom otvorenju i rezanju vrpce sudjelovao je i načelnik Općine Mario Hudić koji je održao poticajan govor i poželio sreću u budućem poslovanju mladoj nam vlasnici salona. Bez obzira što je vrijeme recesije, ovo je veliki korak kojega je mlada poduzetnica učinila i pokazala da se i u ovo krizno vrijeme može raditi, uz volju i veliku podršku mnogih dragih ljudi, a to pokazuje i velik broj zainteresiranih potencijalnih mušterija koji su već rezervirali termine kod Štefani za razne tretmane koji se nude.

Napokon smo i mi dame dobile mjesto u našoj Općini na kojem nam mnogi mogu zavidjeti. Salon iz kojega ćemo uvijek izaći lijepe i nasmijane, nakon tretmana kojega same izaberemo iz ponude. Vjerujem da će se sve dame složiti da napokon imamo mjesto gdje ćemo dolaziti nakon napornih dana na poslu ili nakon raznoraznih obaveza, a gdje ćemo nakon odabranog tretmana i topline naše vlasnice Štefani i njene kvalitetne usluge izaći zadovoljne učinjenim. Zato i nakon svega što je vlasnica učinila za nas želimo joj puno sreće, uspjeha u poslu, i da je uvijek nasmijana i tako topla kao što je do bila dosada. Sretno Štefani od svih mještana Općine Koprivnički Bregi i budućih posjetitelja salona!

Sanela Došen

Scroll to Top
Skip to content