radovi

Dana 30. travnja 2011.g. s početkom u 11 sati odražano je svečano otvorenje radova na kanalizacijskoj mreži u naselju Glogovac što je još jedan od većih projekata u našoj Općini!

U subotu, dana 30. travnja 2011.g., započeto kišnim vremenom, a onda napokon i dolaskom sunca svečano otvorenje radova na kanalizacijskoj mreži vodio je načelnik općine Koprivnički Bregi. Na skretanju u naselje Glogovac kod križa, uz mještane Glogovca, Koprivničkih Bregi i Jeduševca, na otvorenju su bili prisutni i mnogi uvaženi gosti; župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, ravnatelj Ministarstva regionalnog razvoja Nenad Matić, saborski zastupnik Stjepan Milinković, direktor Komunalca Ivan Pobi, dožupani Koprivničko-križevačke županije g. Ivan Pal i g. Darko Sobota te mnogi drugi. Uz pozdravni govor načelnika Maria Hudića mještanima su se obratili i g. Ivan Pobi, g. Stjepan Milinković, g. Nenad Matić te g. Darko Koren koji je ujedno i otvorio početak radova vlastitim rukovođenjem bagera. Svečano otvorenje blagoslovio je župnik Josip Košćak. U organizaciji su pripomogle i Udruge iz Glogovca, gdje je KUD “Rudar” odsvirao Hrvatsku himnu, Udruga žena je počastila uvažene goste simboličnim poklonima, DVD Glogovac je pomogao u organizaciji dok su članovi NK “Rudar” pripremili fini ručak za prisutne na zajedničkom druženju nakon otvorenja.

NK “Rudar” Glogovac i NK “Mladost” Koprivnički Bregi odigrali su nogometnu utakmicu na nogometnom igralištu u Glogovcu.

Svečano otvorenje radova na kanalizacijskoj mreži u naselju Glogovac je ujedno i još jedan veliki projekt u općini Koprivnički Bregi, što je i sam načelnik Mario Hudić sa zadovoljstvom i nadahnutim govorom rekao svima prisutnima.

Sanela Došen

Scroll to Top
Skip to content