Pokazna vjezba

U srijedu 09. travnja DVD Koprivnički Bregi u suradnji sa JVP grada Koprivnice izveli su pokaznu vježbu gašenja požara auto ljestvama i upoznali djecu Osnovne škole Koprivnički Bregi sa radom vatrogasaca.

Održana je prezentacija vozila auto ljestve s košarom i to na način; gašenje požara krovišta pomoću auto ljestava te spašavanje osoba s visine. 

Glavni događaj dana bila je demonstracija mogućnosti rada s auto ljestvama. Nakon toga usljedila je vožnja košarom u kojoj je prva sudjelovala ravnateljica OŠ Koprivnički Bregi gđa Karolina Vidović te nastavničko osoblje pa zatim učenici članovi DVD-a Koprivnički Bregi i DVD-a Glogovac. 

Ova uspjela vježba je od onih koje se organiziraju u okviru Mjeseca svibnja, mjeseca zaštite od požara.Obzirom na predstojeće zadaće u mjesecu svibnju i raspoloživih resursa nismo u mogučnosti održati istu u mjesecu svibnju pa smo to odradili unaprijed.
Ovim putem zahvaljujemo JVP grada Koprivnice, ravnateljici OŠ Koprivnički Bregi te pripadnicima DVD-a Koprivnički Bregi koji su sudjelovali na vježbi i prezentaciji.

Ivica Hrženjak

Scroll to Top
Skip to content