Potpisan Ugovor o izgradnji pješačke staze

Dana, 17.07.2014.g. u prostorijama Općine Koprivnički Bregi potpisan je ugovor o javnoj nabavi radova na izgradnji pješačke staze u naselju Koprivnički Bregi – etapa 2. Ugovor su potpisali od strane naručitelja načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić i od strane tvrtke izvoditelja KOMING komunalni inženjering d.o.o., predsjednik Uprave Nedjeljko Potroško.

Vrijednost ugovorenih radova s PDV-om iznosi 776.615,61 kn, a rok za dovršetak predviđenih radova je 31.10.2014.g. Etapa 2 obuhvaća ulice M. Gupca i M.P. Miškine u Koprivničkim Bregima do početka stare pješače staze. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU raspisalo je natječaj na koji se je Općina Koprivnički Bregi javila s projektom izgradnje pješačke staze u naselju Koprivnički Bregi, te za isti dobila iznos od 628.000,00 kn.

Također, Općina Koprivnički Bregi u završnoj je fazi prikupljanja sve potrebne dokumentacije za izgradnju pješače staze u naselju Glogovac (uz magistralu), odnosno u tijeku je izdavanje lokacijske dozvole, a nakon toga slijedi izdavanje potvrde na glavni projekt. Time bi cjelokupni projekt za izgradnju pješače staze u naselju Glogovac bio spreman, te se iduće godine planira krenuti u njegovu realizaciju.

Scroll to Top
Skip to content