Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 19. Dane travnjaka koji će se i ove godine održati 15., 16. i 17. svibnja 2015. godine na Sajmištu u Koprivnici.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji na području stočarske, ratarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje, te ostalog poduzetništva s posebnim naglaskom na ruralni razvoj.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, te usmjerenost na ruralni razvoj, podizanje kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda, te će se u tom smislu ove godine dodijeliti nagrade u raznim kategorijama poljoprivredne proizvodnje.

U cilju predstavljanja pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturnih, tradicijskih, zabavnih i pratećih sadržaja.

S osobitim zadovoljstvom možemo istaknuti da u cilju poticanja ruralnog razvoja Koprivničko-križevačka županija osigurava besplatni izlagački prostor, a naglašavamo da je sajam uz navedeno izložbenog i prodajnog karaktera, te medijski dobro popraćen.

Molimo Vas da Vaše popunjene i ovjerene prijavnice iz privitka pošaljete na broj faksa ili putem e-maila najkasnije do 06. svibnja 2015. godine kako bi Vam osigurali prostor za izlaganje.

Prijave pristigle nakon 06. svibnja 2015. godine nećemo moći prihvatiti.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na telefon: 048/658-135, 048/658-138 i fax: 048/658-131, i e-mail:zdenka.maric@kckzz.hr
Osoba za kontakt: Zdenka Marić, tel 048-658-135.

S poštovanjem,

Predsjednik organizacijskog odbora:
Darko Sobota, ing., v.r.

PRIJAVA ZA NASTUP NA DANIMA TRAVNJAKA 2015.

Scroll to Top
Skip to content