IMG 4519

Pri kraju je i druga etapa radova rekonstrukcije i dogradnje Osnovne škole Koprivnički Bregi i izgradnje vrtića s vanjskim terenima. Radove sufinancira Koprivničko-križevačka županija, a u ukupnoj svoti financijski će sudjelovati i Općina. Rok za dovršetak radova bio je 31. ožujka.

– Budući da je zima bila vrlo duga i da je, glede vanjskih radova, zbog snijega sve donedavno bilo gotovo nemoguće raditi, rok za završetak radova produljen je za dva mjeseca, do kraja svibnja. Unutarnji radovi su završeni, a vani još ima posla s pristupnim, vanjskim terenima i zelenim površinama. Sudeći prema stanju izvedenosti, predviđeni posao bi mogao biti završen i prije roka. Glede opremanja školske dvije učionice i dva kabineta potrebno je još postaviti parket i nabaviti, izvan projekta, namještaj za što će pobrinuti Županija – kaže ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Bregi Karolina Vidović.

– Druga faza projekta iznosi 2,14 milijuna kuna, a troškove će financirati Općina uz značajnu pomoć Koprivničko-križevačke županije. Nakon toga treba za vrtić ishoditi dozvolu za rad i zajedno s novo proširenom školom u jednosmjenskoj nastavi početi djelovati početkom nove školske godine – dodaje općinski načelnik Mario Hudić.

Scroll to Top
Skip to content