2Pripremno razdoblje za nastavak sezone 2015/16 .g. obiluje događanjima u našem klubu. Zimsku stanku smo proveli trenirajući u dvorani u Novigradu Podravskome te na taj način održavali formu za proljetni dio sezone. Od igračkih promjena istupnicu je dobio Klasić Jasmin koji je otišao u NK Mladost Koprivnički Bregi, a došao je Domitrović Goran iz NK Starigrada.
Pripreme smo započeli 16.02. kada smo održali prvi trening. U pripremnom razdoblju planirano je održati 5 prijateljskih utakmica, od čega su već tri odrađene. Prvu utakmicu smo odigrali protiv NK Zagorca u Glogovcu koju smo pobijedili s 6:0. Druga utakmica je bila u Malom Bukovcu protiv istoimenih domaćina, člana prve ludbreške lige koju smo također pobijedili s 0:2. Te utakmicu s NK Starigradom koju smo odigrali u Glogovcu, a rezultat je bio 1:1.
U spomenutom razdoblju planirali smo 18 treninga, od čega je za sad odrađeno 12 treninga te moramo istaknuti kako su naši dečki s velikom željom pristupili treninzima te svojim dolascima nam daju nadu da ćemo odraditi još jednu uspješnu polusezonu.

Scroll to Top
Skip to content