IMG bafc6bfd33b74cfcf803ad3b3a11b714 V24.11.2017. godine u HRT-ovu radijskome koncertnom studiju Zvonimir Bajsić održana je tradicionalna dodjela nagrada najljepšim školskim vrtovima u Republici Hrvatskoj.

U projektu Najljepši školski vrtovi sudjelovali su učenici osnovnih i srednjih škola, polaznici dječjih vrtića, djeca iz centara za odgoj i rehabilitaciju te djeca iz domova bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
Sam projekt promiče isljučivo organsku poljoprivredu, uzgoj izvornoga i domaćeg bilja, prepoznavanje ljepote vlastita krajolika i povratak tradicijskim vrtovima u svim hrvatskim područjima.

Dječji vrtić ˝Potočić˝ uključio se u ovaj projekt te na ovoj svečanoj dodjeli nagrada između 110 prijavljenih vrtova osnovnih škola i dječjih vrtića osvojio priznanje za najboljeg početnika u sezoni 2017. Na dodjeli su sudjelovale i kolegice iz Podružnice ˝Lastavica˝ Peteranec koje su također dobile priznanje. Ovim smo putem imale priliku prezentirati našu Općinu pa smo na domjenak ponijele bregofsku pitu i općinske i školske listove. 

Ovo je lijepo priznanje za sve koji su nam nesebično pomagali pri uređenju i poticaj za napredovanje.

Veliko hvala Općini Koprivnički Bregi, dječjem vrtiću ˝Vrapčić˝, Osnovnoj školi Koprivnički Bregi, djelatnicima ovih institucija te roditeljima i djeci koji su nam cijelo vrijeme s veseljem pomagali.

Emisija s dodjele nagrada biti će emitiranai 03.12.2017.g na HRT 4 u 10 sati.

Scroll to Top
Skip to content