Obavještavamo sve goste, a i mještane Koprivničkih Bregi, da će na dan koncerta u Koprivničkim Bregima biti pripremljena četiri velika parkirališta za sve posjetitelje koncerta.

Dva će biti u ulicama Matije Gupca i Vladimira Nazora, na ulazu u Brege iz Miklinovca, za one koji dolaze iz Koprivnice i iz smjera Sigeca i Hlebina. Onima koji dolaze s Podravske magistrale, od strane Glogovca, namijenili smo parkirališta Griomata kod željezničke stanice te veliku livadu kraj mrtvačnice.

Glavna prometnica tj. županijska cesta kroz selo bit će otvorena cijelo vrijeme, dok će lokalne prilazne prometnice igralištu, u ulicama Vladimira Nazora i Augusta Šenoe, biti zatvorene za promet motornim vozilima od 15 sati (osim za žitelje tih ulica kao i za njihove goste koji će moći parkirati u njihovim dvorištima i na mostovima ispred kuća),

Parkirališta su besplatna, a od svakog parkirališta do nogometnog igrališta NK Madost gdje će se održati koncert, posjetitelji imaju dvadesetak minuta hoda.

O prometnoj regulaciji brinut će se 50-ak prometnih redara i policija, a mještane i goste molimo da se strogo pridržavaju navedenih uputa. Mještane Koprivničkih Bregi čiji će gosti parkirati na njihovim mostovima i u njihovim dvorištima, molimo da obavijeste goste da prometnim redarima daju informaciju kod koga idu, kako bi ih propustili u ulice u kojima će biti blokiran promet motornih vozila.

Vozila se ne smiju parkirati na cestama, već isključivo na parkiralištima na koje će vozače usmjeravati prometni redari, ili kod mještana na način kako je prethodno navedeno.

Općina Koprivnički Bregi

Scroll to Top Skip to content