IMG 20170401 110920Nakon motivacijskog stručnog skupa koji je bio održan dana 17.ožujka 2017. u Domu mladih službeno je otvoren natječaj Najljepši školski vrtovi u Republici Hrvatskoj u 2017.godini.

Predavanje o projektu vodili su voditeljica projekta Najljepši školski vrtovi Hrvatske radiotelevizije Đurđica Čočić, autorica i mentorica projekta Lidija Komes te ravnateljica Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Dijana Sabolović Krajina gdje su predstavljeni kriteriji i nagrađivani vrtovi prijašnjih godina.

Budući da smo kao vrtić pokazali interes za prijavu i uključenje u ovaj projekt HRT-a pozvali smo roditelje na suradnju i nabavak materijala za izradu kamenjara u obliku loga dječjeg vrtića „Potočić“. Potreban materijal kupili smo u vrtnom centru Agro kuće gdje smo dogovorili i suradnju snimanja radio emisije te sudjelovanje na proslavi rođendana samog vrtnog centra. Početak mjeseca travnja iskoristili smo za organizaciju radne akcije u koju su bili uključeni školski i vrtićki djelatnici te roditelji koji su se odazvali na suradnju pa smo 01. travnja 2017. uredili vrtićko dvorište, oformili novi kamenjar i uredili već postojeći. Ovo je početak našeg zajedničkog projekta i poticaj za prijavu na natječaj Najljepši školski vrtovi u godini 2017.

Scroll to Top
Skip to content