P5140611 1Dana 14. svibnja 2017. godine Lovačko društvo „Zec“ održalo je redovnu izvještajno – izbornu skupštinu društva. Skupštini se od ukupno 48 odazvalo 40 članova. Na skupštini je podnijet izvještaj o radu društva za proteklu godinu te su usvojeni planovi za 2017. godinu.

Povoljan financijski rezultat kojeg je društvo ostvarilo u prošloj godini proizlazi iz povećane članarine i značajne financijske pomoći Općine Koprivnički Bregi. Upravo ta financijska sredstva i osobni angažman načelnika Općine gosp. Marija Hudića, omogućili su nam tokom prvog kvartala ove godine podmiriti sva financijska davanja vezana uz novi desetogodišnji zakup lovišta.

Na skupštini je jednoglasno izabran novi predsjednik društva gosp. Krešimir Rajtarić i novi članovi Izvršnog odbora, uglavnom mlađi lovci. Dugogodišnji predsjednik društva gosp. Josip Zagorec zbog svojih zasluga u radu društva imenovan je za doživotnog počasnog predsjednika.
U idućem razdoblju potrebna nam je pomoć svih udruga i Općine u promoviranju uzgoja i zaštite divljači, lovnog streljaštva i lova divljači, kako bi se što više mladih ljudi zainteresiralo i pristupilo našoj udruzi.

OGLAS ZA ŠTETU

Scroll to Top Skip to content