Pozvali smo roditelje da se svatko tko ima interes i prema svojim sposobnostima i afinitetima uključi u odgojno obrazovni proces u dječjem vrtiću. Za početak su interes pokazale mame.

U sklopu Projekta Zdravlje kojeg provodimo ove pedagoške godine nam je u ponedjeljak 11. 03. 2019. u posjet došla mama Jelena Ćulumović, medicinska sestra koja nas je provela kroz temu Čiste ruke.

Naučili smo kada, zašto i kako moramo prati ruke. Djeca su pokazala veliki interes a posebno za aparat koji svojim svjetlom pokazuje jesmo li pravilno i dobro oprali ruke.

U utorak, 12. 03. 2019. u skupinu nam je došla mama Andreja Eršetić koja je sa djecom imala glazbenu aktivnost. Mama je uz pratnju na klavijaturama otpjevala s djecom nekoliko pjesama: Tratinčice, Dođi Isuse i Moja mama. Pjesma Moja mama se djeci jako svidjela te smo je brzo usvojili. Djeci se sve jako svidjelo, a posebno udaranje štapovima po ritmu pjesme.

U četvrtak, 14. 03. 2019. nas je posjetila mama Martina Sabo koja je vrijeme s djecom provela kroz kreativne i likovne aktivnosti izrade cvijeća i cvjetne livade. Druženje se nastavilo na igralištu u igrama loptom. Djeci se ovaj način druženja s roditeljima jako svidio te se vesele daljnjem druženju. Obogaćeni ovotjednim druženjima zahvaljujemo se te očekujemo i druge roditelje.

Scroll to Top
Skip to content