Potpis ugovora

U sklopu “Programa održivog razvoja lokalne zajednice” koji provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije svečano su potpisani ugovori o sufinanciranju malih kapitalnih projekata s područja Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije.

Ugovore je potpisao potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić, te predstavnici jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za 40 projekata koje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU sufinancira s ukupno 11.185.000 kuna. 

Jedan od Ugovora o sufinanciranju potpisan je i sa Općinom Koprivnički Bregi, što je veliki uspjeh za našu Općinu, s obzirom da je potpisano svega šest ugovora sa jedinicama lokalne samouprave sa područja Koprivničko-križevačke županije. Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske Unije Branko Grčić i načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić potpisali su Ugovor o sufinanciranju radova za projekt nadogradnje škole i izgradnje vrtića u Koprivničkim Bregima, u iznosu od 440.000 kn. 

Sufinanciranjem ovog iznosa od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije zaokružena je cjelokupna financijska konstrukcija za realizaciju navedenog projekta, koji će uskoro biti završen, na veliko zadovoljstvo svih žitelja Općine. 

Scroll to Top
Skip to content