14610 450042771719143_1881388109_n

Kao i prethodnih godina, Sv. Nikola je ove godine posjetio i darivao naše najmlađe. Općina Koprivnički Bregi osigurala je sredstva za darove Sv.Nikole, a djelatnici Osnovne škole Koprivnički Bregi i Područne škole Glogovac organizirali su priredbe s prigodnim programima u kojima su sudjelovali učenici nižih razreda te djeca koja pohađaju malu školu i igraonicu.
Priredba u Glogovcu održana je 5. prosinca 2012.g u Društvenom domu, a na samo Nikolinje u Koprivničkim Bregima. Učenici i djeca male škole i igraonice, u suradnji s djelatnicima škole i vjeroučiteljicama Ivanom Korčanin i Dajanom Rajčevac pripremili su programe za djecu i roditelje.

Da bi što ljepše dočekali dragog gosta,  naši učenici u Bregima i Glogovcu postali su glumci, pjevači i plesači, a prisutni mještani i roditelji pohvalili su njihove nastupe i cjelokupnu organizaciju priredbi. 

Priredbama su prisusutvovali načelnik Mario Hudić, donačelnica Đurđica Mustaf, predsjednik Općinskog vijeća Darko Sobota, ravnateljica škole Karolina Vidović i župnik Josip Koščak.

Ovo je samo jedan od brojnih pozitivnih primjera odlične suradnje škole i Općine, koja će se i dalje nastaviti.

Scroll to Top
Skip to content